ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Варадеро - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ВАРАДЕРО (VRA)Международно летище Хуан Гуалберто Гомес - Варадеро (VRA)

Международно летище Варадеро е с IATA код: VRA. Летището носи името Хуан Гуалберто Гомес. Кръстено е на журналиста Хуан Гуалберто Гомес (1854–1933), борец за кубинската независимост и борец за права на чернокожите в Куба. На испански се изписва по следния начин: Aeropuerto Juan Gualberto Gómez, а на английски: Juan Gualberto Gómez Airport. Летището обслужва курорта Варадеро (Varadero) и провинция Матанзас (Matanzas) в Куба. Летището се намира на 5 км от селцето Карбонера (Carbonera) и по-близо до град Матанзас, отколкото до Варадеро.

Международно Летище Хуан Гуалберто Гомес (VRA) е построено през 1989 г. и е открито от Фидел Кастро, като по този начин замества старото летище Варадеро. Международно летище Хуан Гуалберто Гомес е второто по големина след това в Хавана (Jose Marti). Той обслужва както международни, така и местни полети. Намира се на 140 км от столицата Хавана. На летище Варадеро кацат и излитат директни полети от Канада, Европа, Централна Америка, Африка и Южна Америка. Летището разполага само с един терминал.

Услуги предлагани на Международно летище Хуан Гуалберто Гомес - Варадеро (VRA)
Като средно голямо летище, летище Варадеро предлага ограничени удобства. В сградата на терминала има безмитни магазини за туристи. Тук може да си купите ром, пури, тениски, книги, дърворезби, фармацевтични продукти. В големия салон за отпътуване са разположени кафенетата и заведения за хранене, а на долното ниво има по-малък климатизиран VIP салон.

 
Достъп от и до Международно летище Хуан Гуалберто Гомес - Варадеро (VRA)


С автомобил

Летището е на 15 минути път с кола от центъра на Варадеро.

С автобус
Има автобуси, които пътуват от летище Варадеро до града. След като си закупите билет за автобуса, можете да го използвате колкото желаете през останалата част от деня.

С такси
Извън сградата на терминала ще намерите таксиметрови станции, където можете да наемете такси до центъра на града.

С автомобил под наем
Като алтернатива имате възможност да наемете кола и да я използвате за шофиране до и около града. Услугите за коли под наем можете да получите на летище Варадеро. Цените са различни в зависимост от избраното превозно средство.


 
Име на летището: Varadero - Juan Gualberto Gómez Airport 
IATA код: VRA
Адрес: Varadero-Juan G Gomez Int/l Airport (Matanzas Airport)
Терминали: 1
Най-близки градове: Матанзас (20 км), Варадеро (40 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
бюро за информация  
обмяна на валута           

банкомати         
безмитна зона        
заведения за храна и напитки                   
достъп до интернет срещу заплащане

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ВАРАДЕРОРЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ВАРАДЕРО

ЛЕТИЩА В ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.