Летище Тирана Майка Тереза - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ТИРАНА МАЙКА ТЕРЕЗА (TIA)

Единственното летище в Албания се нарича Тирана Майка Тереза (Tirana International Airport) и е с IATA код: TIA. Летището се намира на 13км. от столицата Тирана. Аеропортът носи още името Ринас (Rinas International Airport) - това е името на селцето в близост на летището. Построено е през 1957г. и  е реновирано в периода 2005-2008г., като обслужва 1,8мил. пътници годишно.

Услугите на летище Тирана Майка Тереза (TIA) са: иформационни бюра, банкомат, банка, обменно бюро, безмитен магазин, магазин за сувенири, техника, книжарница, бар-ресторант и кафе, офис за кола под наем и безплатен интернет. Хората с увреждания се обслужват при предварителна заявка. Летището предлага бизнес ложи и туристическо бюро. Служителите на всички услуги се стремят за максимално задоволяване потребностите на пътниците.

До и от летище Тирана Майка Тереза (TIA) може да пътувате с експресен автобус, такси и автомобил по магистрала SH60. Дълготраен и краткотраен паркинг очаква своите посетители, а паркирането до 15мин. е безплатно.

 

Име на летището: Tirana International Airport
IATA код: TIA
Адрес: Administration Building, Rinas, Tirana,  Albania
Терминали: 1
Най-близки градове: Тирана (13 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
помещение за майки с деца         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона