ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Сао Пауло - Гуарулос - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ САО ПАУЛО ГУАРУЛОС (GRU)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ САО ПАУЛО - ГУАРУЛОСМеждународно летище Сао Паоло Гуарулос (Sao Paulo/Guarulhos–Governador Andre Franco Montoro International Airport) е с IATA код: GRU. Летището е едно от трите международни летища в град Сао Пауло, Бразилия. Отначало носи името Комбика, а в последствие е кръстено на губернатора на Сао Пауло - Андре Франко Монторо.

Летище Гуарулос (GRU) е основното летище, което обслужва град Сао Паоло. Аеропортът се намира на 25км от центъра на града. Летището има три терминала, като последния е завършен през 2014г. Сао Паоло Гуарулос (GRU) има две паралелни писти с дължина: 3000м. и 3700м.

Услугите, които предлага летище Сао Пауло Гуарулос (GRU) на посетителите си са: информационни бюра и на трите терминала, пощенски офис, аптека и Бърза помощ. Пътниците с мобилни устройства могат да ползват интернет, а нуждаещите се от ресторанти, безмитни магазини, магазини за сувенири, ВИП ложи ще ги намерят на всички терминали. На територията на летище Гуарулос финансовите услуги се осъществяват чрез банкомати, банки и обменни бюра, а Рент-а-кар офисите предлагат коли под наем на пътниците нуждаещите се от такива. На хората с увреждания се предоставят санитарни помещения, рампи, телефони и всичко необходимо за тяхното пребиваване на аерогарата. Паркинг услугите за дълготраен и краткотраен престой задоволяват нуждите на собствениците на автомобили.

Достъпът от и до летище Сао Пауло Гуарулос (GRU) се осъществява с обществен транспорт, летищен автобус е във връзка с летище Конгонхас, маршрутки пътуват до центъра на града за около 30-50мин. С автомобили връзката е по магистралите Президент Дитра и Айртон Сена. Таксиметровите служби са на изходите на терминалите. Важното, което трябва да знаете е, че таксите се предплащат на фиксирани цени.

Име на летището   Sao Paulo/Guarulhos–Governador Andre Franco Montoro International Airport
IATA код
  GRU
 Адрес   Rodovia Helio Smidt, Guarulhos, Sao Paulo, 07190-100, Brazil
 Терминали   3
Най-близки градове   Сао Пауло (25 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
ресторант, кафене  
безмитен магазин
 
бюро за загубени вещи
 
коли под наем
 
медицински център
 
Wireless (Wi-Fi) интернет зона
  срещу заплащане

 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.