Летище Копенхаген - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КОПЕНХАГЕН (CPH)Международно летище Копенхаген (CPH)
Международно летище Копенхаген е с IATA код: CPH. На английски се изписва по следния начин Copenhagen Kastrup International Airport, а на датски Københavns Lufthavn, Kastrup. Летището носи името Каструп и се намира на около 8 км от центъра на Копенхаген в югоизточна посока. Това е най-голямото летище в Дания и в района на Скандинавия. Може да отбележим също, че е и едно от най-старите международни летища в Европа. Явява се главна база на следните авиокомпании: Scandinavian Airlines System (SAS), а също така е и важен център за Cimber Sterling, Norwegian Air Shuttle и Тransavia.

Международно летище Копенхаген (CPH)
Летище Копенхаген Каструп (CPH) има три самолетни писти и четири терминала. Терминал 1 обслужва вътрешните полети. Терминалите 2 и 3 се използват за международни полети. Терминал 4 е най-нов и е за нискобюджетните авиокомпании. Летището обслужва ежедневно 62 000 души. В сградите на терминалите има всичко, от което може да се нуждаят пътниците. В рамките на летището има хотел, банков офис и бюра на различни авиокомпании и туристически агенции.


Достъп от и до Международно летище Копенхаген (CPH)
До и от международно летище Копенхаген може да се достигне с автомобил, влак, метро и автобус.

С автобус
Има и автобусни линии, които пътуват директно до дестинации в Норвегия и Швеция.


Име на летището: Copenhagen Kastrup International Airport

IATA код: CPH
Адрес: Copenhagen Airports A/S, P.O. Box 74, Lufthavnsboulevarden 6, DK-2770 Kastrup, Denmark
Терминали: 4
Най-близки градове: Копенхаген ( 8 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
сейф         
офис за загубени багажи         
помещение за майки с деца         
детски кът         
интернет срещу заплащане         
зали за конференции          

Има ли специални оферти за самолетни билети до Копенхаген на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Копенхаген на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Копенхаген?
Продължителността на самолетното пътуване до Копенхаген зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Копенхаген?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Копенхаген, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Копенхаген, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Копенхаген и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Копенхаген?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Копенхаген. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Копенхаген, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Копенхаген, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.