ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Киев Бориспол - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КИЕВ БОРИСПОЛ (KBP)Международно летище Киев Бориспол (KBP)
Международно летище Киев Бориспол е с IATA код: KBP. На английски се изписва по следния начин Kiev Boryspil International Airport, а на украински Міжнародний аеропорт Бориспіль. През май 1959г. е прието решението за създаването на гражданското летище Киев Бориспол, на базата на съществуващото тогава военно летище. Така от малкото военно летище „Бориспол” се превръща в съвременен международен летищен комплекс с многохиляден колектив от специалисти с висока квалификация, които владеят съвременната аваиационна наземна техника, европейските технологии на обслужване и най-новото оборудване, технически средства и системи.

Международно летище Киев Бориспол (KBP) е най-натовареното летище в Украйна, като представлява около 65% от пътническия въздушен трафик на Украйна и обслужва над 8 милиона пътници годишно. Летище Киев Бориспол (KBP) е удобно разположено в пресечна точка на много туристически въздушни маршрути свързващи Азия с Европа и Америка. Около 50 национални и международни авиокомпании извършват редовни пътнически и товарни полети до над 100 дестинации в цял свят. Международното летище Киев Бориспол (KBP) се намира на 29 км югоизточно от Киев и на 6 км югозападно от Бориспол. Заема територия от 943 хектара. Разполага с около 200 производствени, административни и спомагателни сгради и съоръжения.

Летище Киев Бориспол (KBP) има 2 паралелни писти и 3 пътнически терминала. Технически възможностите на летище Бориспол са уникални за Украйна, страните от ОНД и Източна Европа. Писта-1 е с дължина 4000 км и ширина 60 метра. Това дава възможност да приема без прекъсване всички видове самолети, независимо от метеорологичните условия, включително при намалена видимост. Бориспол (KBP) е и единственото летище в Украйна, от което се извършват трансконтинентални полети.

През юни 2012 г. чисто нов модерен пътнически терминал D е открит на летището. Това е най-големия и най-сложен комплекс на пътнически терминал в Украйна. Летище Киев Бориспол (KBP) се превърна в първия украински оператор, който предоставя пълен набор от услуги по обработка на пътници и авиокомпании. Създаден бе уникален проект, който гарантира безопасност и високо качество на обслужване на пътниците -  Sky Taxi.


Услуги предлагани на Международно летище Киев Бориспол (KBP)
На летище Киев Бориспол (KBP) ще откриете информационни бюра, които насочват пътуващите. Банки, обменни бюра и банкомати ще намерите на всички терминали. От магазините може да си закупите сувенири, аксесоари, дрехи и детски стоки. Безмитна зона с магазини ще откриете след регистрирането на заминаващите пътници. На територията на летището има безплатна интернет връзка. Ако търсите, къде да похапнете, то на Терминали B, D и F може да се насладите на ресторантите с типична украинска, европейска, американска и азиатска кухня. Заведения за бързо хранене и кафенета има също и в залите след регистрация. За хора в неравностойно положение и ограничена мобилност на летището са изградени специални рампи, които да позволяват придвижването до всяка зона. Други услуги, които може да ползвате при нужда са: аптека, медицински център, стаи за майки с малки деца и бебета, поща, салон за красота. За бизнес клиентите са предвидени конферентна зала, VIP терминал и бизнес ложа, както и хотели. Летище Киев Бориспол (KBP) има шест паркинга за краткотраен и дълготраен престой.


Достъп от и до Международно летище Киев Бориспол (KBP)

С автобус
Може да ползвате Sky Bus, който стига до метростанция Харковска и до южната ж.п. гара на Киев. Спирките на Sky Bus са пред Терминал В и Терминал F. От Терминал В може да хванете други автобуси за да пътувате до централната гара на Киев, а също така и до различни градове в Украйна.

С такси
Таксита ще намерите пред изхода на Терминал В.

С автомобил
От Киев до летище Киев Бориспол вземете магистрала М03 и следвайте пътната маркировка. Внимавайте за отбивката насочваща към аеропорта.

С автомобил под наем
Следните компании за автомобили под наем са на Ваше разположение за по-удобно предвижване: Hertz, AVIS, Europcar, Sixt и Budget.

 

Име на летището: Kiev Boryspil International Airport
IATA код: KBP
Адрес: Airport Boryspil, 08307 Boryspil 7, Kyiv Region, Ukraine
Терминали: 3
Най-близки градове: Киев ( 29 км), Бориспол ( 6 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банкомат         
ресторанти, кафенета         
помещение за майки с деца         
детски кът         
безплатен интернет          
аптека         


 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Киев Бориспол на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Киев Бориспол на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Киев Бориспол?
Продължителността на самолетното пътуване до Киев Бориспол зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Киев Бориспол?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Киев Бориспол, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Киев Бориспол, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Киев и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Киев Бориспол?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Киев Бориспол. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Киев Бориспол, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Киев, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.