Летище Карлсруе / Баден Баден - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КАРЛСРУЕ / БАДЕН БАДЕН (FKB)Международно летище Карлсруе / Баден-Баден (FKB)
Международното летище Карлсруе / Баден-Баден е с IATA код: FKB. На английски се изписва по следния начин Karlsruhe / Baden-Baden Airport, а на немски Flughafen Karlsruhe / Baden-Baden. То е малко летище, което се намира на 35км. от Карлсруе и 12км. от Баден-Баден. Аерпортът се използва предимно от нискобюжетните авиолинии. До 1993г. се използва като военна база на канадската армия. Първите търговски полети са от 2001г. Летище Карлсруе / Баден-Баден (FKB) е второ по големина в провинция Баден-Вюртемберг, след това в Щутгарт.
 
Услуги предлагани на Международно летище Карлсруе / Баден-Баден (FKB)
Удобствата с които летище Карлсруе / Баден Баден (FKB) посреща и изпраща пътниците са: терминал с 20 гишета за регистриране на пътници, 8 гейта, безмитни магзин, ресторант, кафенета, бюра за обмяна на валута, офис за коли под наем. Тук може да резервирате онлайн паркоместо на паркинг, който е с достатъчен капацитет за да посрещне нуждите на пътникопотока. Хората с увреждания получават допълнителни услуги, като предварително заявят това към авиокомпанията, с която ще пътуват.

На летището в Карлсруе / Баден-Баден предлага на посетителите си две безплатни платформи за наблюдение на излитащите и кацащи самолети. Едната се намира на стария терминал на заминаващи, а другата ще намерите на север в непосредствена близост до сегашния пътнически терминал.

Достъп от и до Международно летище Карлсруе / Баден-Баден (FKB)
Достъпът до летище Карлсруе / Баден Баден (FKB) се осъществява по магистрала А5. Може да се използват автобуси с номера: 205, 234 и 140 до централна гара Баден-Баден. Ако желаете, може да ползвате също така и услугите на таксита, които са спрени на стоянката пред терминала.

Име на летището: Karlsruhe/Baden-Baden Airport
IATA код: FKB
Адрес: Halifax Avenue B420 (Terminal), D-77836 Rheinmünster, Deutschland
Терминали: 1
Най-близки градове: Карлсруе (35 км), Баден-Баден (12 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зала за почивка         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет ( 30 мин) безплатно
зали за конференции         

          


Има ли специални оферти за самолетни билети до Карлсруе / Баден-Баден на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Карлсруе / Баден-Баден на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Карлсруе / Баден-Баден?
Продължителността на самолетното пътуване до Карлсруе / Баден-Баден зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Карлсруе / Баден-Баден?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Карлсруе / Баден-Баден, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Карлсруе / Баден-Баден, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Карлсруе или Баден-Баден и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Карлсруе / Баден-Баден?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Карлсруе / Баден-Баден. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Карлсруе / Баден-Баден, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Карлсруе или Баден-Баден, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.