ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ОБНОВЯВАНЕ НА САЙТА

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!

ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО НА НАШАТА СТРАНИЦА НА 28.08.2019!

АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Истанбул Ататюрк - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ИСТАНБУЛ АТАТЮРК (IST)

Международно летище Истанбул Ататюрк (Istanbul Ataturk International Airport) е с IATA код: IST. За момента това е най-голямото летища в Турция. Летището се намира на 24 км от центъра на Истанбул. Istanbul - Ataturk International е популярна дестинация за прекарване на лятната почивка и за кратък престой през цялата година. Кодът IST се използва за съкращаване името на летището. Има 3 терминала на летище Istanbul Ataturk International. Това е едно от най-големите летища в света. Използва се като връзка между Европа и Азия. Много от хората, решили да посетят Австралия или страна от Азия, решават да използват именно това летище, тъй като самолетните билети в 90 % от случаите са по-евтини, в сравнение с тези от България.

Инфраструктурата на летище Ататюрк (IST) има три самолетни писти и три терминала: два пътнически (за вътрешни полети А и за международни В) и един товарен (С). Международният терминал е отворен през 2001г. и представлява комфортна, ефективна и модерна сграда. Терминалът е разделен на две зали: за пристигащи и заминаващи пътници, като и в двете има безплатна безжична интернет връзка, за пристигащите след минаване през митницата, а за заминаващите след зоната за паспортен контрол. През 2010 г. през летището преминават около 32 милиона пътници.

Летище Истанбул Ататюрк (IST) е голямо и изключително чисто, предлага голям брой заведения и ресторанти, предлагащи топли напитки, сандвичи и различни сладки изкушения. Почти на всеки ъгъл на летището има поставени телефонни апарати, като карта може да се закупи от всеки магазин или заведение. На летището има и хотел, който е свързан с международния терминал, а в радиус от 10 км около аерогарата има и хотели на всички по-големи вериги: SAS Radisson, Holiday Inn, Four Seasons и други. Летище Istanbul - Ataturk International (IST) се използва от нискотарифните авиокомпании за вътрешни, международни и трансконтинентални полети. Авиокомпаниите, които летят до IST са GermanWings и Pegasus Airlines.

До летище Истанбул Ататюрк (IST) може да се стигне по няколко начина: по линията на метрото от центъра на Истанбул до летище Ататюрк и с автобус, което е най-евтиния, но и най-продължителния, по време, начин.

 

Име на летището: Istanbul Ataturk International Airport
IATA код: IST
Адрес: Istanbul Ataturk Airport International Terminal, 34149 Yeuilkuy, Istanbul, Turkey
Терминали: 3
Най-близки градове: Истанбул ( 24 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
медицински център         
офис за загубени багажи         
помещение за майки с деца         
детски кът         
достъп до интернет         
зали за конференции         

          


Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте евтин самолетен билет, хотел, круиз или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019