Летище Ибиса - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ИБИСА (IBZ)Международно летище Ибиса (IBZ)
Международно летище Ибиса е с IATA код: IBZ. На английски се изписва по следния начин Ibiza Airport, а на испански Aeropuerto de Ibiza. Намира се на 8 км югозападно от центъра на град Ибиса  (на каталунски: Eivissa, на испански: Ibiza) на остров Ибиса, Испания. Летището обслужва два от Балеарските острови: Ибиса и Форментера. На остров Форментера се намира 5-ият в света най-красив плаж, който носи името Playa de Ses Illetes.

Услуги предлагани на Международно летище Ибиса (IBZ)
Летище Ибиса (IBZ) е едно от най-големите в Испания, като има един терминал. На летището ще намерите център за информация, безмитен магазин, много заведения и ресторантчета за хранене, аптека и др. На разположение е безплатен интернет.

Достъп от и до Международно летище Ибиса (IBZ)

С автобус
Също така може да се използвате и автобус от летището до града. Продължителността на пътуването е около 30 минути.

С такси
Таксита са на разположение на всички пътници пред терминалната сграда.

С автомобил
Транспортът от и до летище Ибиса може да осъществите с кола – има директна пътна връзка между летището и града.

Име на летището: Ibiza International Airport
IATA код: IBZ
Адрес: 07817 Sant Jordi de Ses Salines. San Jose Ibiza, Balearic Islands, Spain
Терминали: 1
Най-близки градове: Ибиса (8 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
сейф         
гардероб         
помещение за майки с деца         
детски кът         
бюро за загубени вещи         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона           

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Ибиса на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Ибиса на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Ибиса?
Продължителността на самолетното пътуване до Ибиса зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Ибиса?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Ибиса, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Ибиса, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Ибиса и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Ибиса?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Ибиса. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Ибиса, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Ибиса, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.