ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Хавана - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ХАВАНА (HAV)

Международно Летище Хавана (HAV)
Международно Летище Хавана е с IATA код: HAV. На испански се изписва по следния начин Aeropuerto José Martí, а на английски José Martí International Airport. Летището носи името на кубинския национален герой - Хосе Марти, който е бил съо така поет, писател, политик, публицист, философ и борец за независимостта на Куба от испанските колонизатори. Аеропортът е разположен на около 15 км от столицата Хавана, Куба в югозападна посока. Международно Летище Хавана - Хосе Марти е основното летище на Куба, обслужващо няколко милиона пътници всяка година.

Услуги предлагани на Международно летище Хавана (HAV)
Летище Хавана (HAV) разполага с четири терминала. Терминал 1 се използва за обслужването само на вътрешни полети. От Терминал 2 кацат и излитат чартърни полети, основно за жителите на САЩ. Терминал 3 е отворен през 1998 г. Той е най-големият и най-модерен от всички терминали.  Използва се за международни полети.  Изходите за заминаващи пътници са разположени на горното ниво, а пристигащите пасажери и лентите за получаване на багаж са разположени на долното ниво. В зоната на пристигащите има няколко офиса за коли под наем. Тук са налични и три ВИП салона. Противно на логиката Терминал 5 на летище Хосе Марти е четвъртият терминал и е известен на местното население като терминал Aerocaribbean поради факта, че авиокомпания AeroCaribbean Airlines, обслужваше по-голямата част от полетите. През 2015г. AeroCaribbean Airlines се сля заедно с Cubana de Aviación

Разширяването на Международно Летище Хавана (HAV) започва през 2010 г., включително изграждането на новия терминал.  Прехвърлянето между терминалите се извършва с помоща на автобусна линия. Наличните летищни съоръжения на Международно Летище Хосе Марти включват бизнес съоръжения, съоръжения за пътници с увреждания и зона за паркиране. На летището ще намерите: банков офис и обменно бюро, пощенска служба, ресторантчета, заведения за напитки, магазини и безмитни зони.

Достъп от и до Международно летище Хавана (HAV)
До и от летището може да се стигне с градски автобус и такси, като по-предпочитания вариант е да се вземе такси, тъй като може да се наложи да изчакате по-дълго до идването на следващия автобус.

 

Име на летището: Habana - José Martí International Airport
IATA код: HAV
Адрес: Aeropuerto Internacional Jose Marti Avenida Nguyen Van Troi, Boyeros, La Habana, Cuba
Терминали: 4
Най-близки градове: Хавана (15 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
бюро за информация  
обмяна на валута           

банкомати         
безмитна зона        
заведения за храна и напитки                   
достъп до интернет срещу заплащане

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ХАВАНАРЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ ХАВАНА

ЛЕТИЩА В ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.