Летище Глазгоу - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ГЛАЗГОУ (GLA)Международно летище Глазгоу (GLA)
Международното летище Глазгоу е с IATA код: GLA. На английски се изписва по следния начин Glasgow International Airport. Летището отстои на 13км. от центъра на едноименния град, във Великобритания. То е второто по натовареност в Шотландия.

Аеропортът е открит през 1932г. първоначално като военен. Обслужва около 8,7 мил. пътници годишно.  Единственият терминал на летището е разделен на три части: източна - обслужва нискотарифни авиокомпании, в западната част са международните полети, а централната част са вътрешните полети. Летище Глазгоу (GLA) е техническа база на авиокомпания British Airways.

Услуги предлагани на Международно летище Глазгоу (GLA)
Услугите на аеропорт Глазгоу (GLA) са насочени в посока максимално задоволяване нуждите на пътникопотока от гости и посетители на летището. Удобствата са разнообразни. Бизнес център с наличието на интернет, банкомати и информационни бюра, обществени телефони, безмитни магазини за шопинг, храм, ресторанти, кафенета. Отлични условия за хора с увреждания са налични, офис за коли под наем и офис за загубени вещи. Всичко това е в услуга на посетилите на летище Глазгоу (GLA).

Достъп от и до Международно летище Глазгоу (GLA)
Достъпът до и от летище Глазгоу (GLA) се осъществява от обществен праспорт с автобуси, с таксита по магистрала номер 8 и железопътен транспорт с добре обозначени пътни знаци. Паркинги се предлагат за краткотраен и дълготраен престой на собствениците на автомобили.


Име на летището: Glasgow International Airport
IATA код: GLA
Адрес: Paisley, Renfrewshire, PA3 2SW, United Kingdom
Терминали: 1
Най-близки градове: Глазгоу (13 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат      
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
офис за загубени вещи          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Глазгоу на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Глазгоу на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Глазгоу?
Продължителността на самолетното пътуване до Глазгоу зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Глазгоу?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Глазгоу, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Глазгоу, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Глазгоу и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Глазгоу?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Глазгоу. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Глазгоу, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Глазгоу, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.