Летище Фуертевентура - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ФУЕРТЕВЕНТУРА (FUE)
Летище Фуертевентура (FUE)

Летище Фуертевентура е с IATA код: FUE. На английски се изписва по следния начин Fuerteventura Airport, а на испански Aeropuerto de Fuerteventura.

Летището още е познато под името Ел Маторрал (El Matorral Airport) и се намира в област Ел Маторрал на 4км. от столицата Пуерто дел Росарио (Puerto del Rosario) на Канарските острови, които са територия на Испания. Летище Фуертевентура (FUE) е открито е през 1969г. През годините са направени доста подобрения поради увеличения трафик.


Услуги предлагани на Летище Фуертевентура (FUE)
Услугите, които предлага летище Фуертевентура (FUE) са: туристически офис, банка, банкомати, медицински център, две информационни бюра. Магазини за подаръци и сувенири посрещат своите гости, а за приятния престой на летището се грижат кафенета и ресторант. ВИП ложи и офис за коли под наем очакват всички клиенти. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка към авиокомпанията, с която пътуват. Паркинг с 1200 паркоместа очаква своите клиенти.


Достъп от и до Летище Фуертевентура (FUE)


С автобус

Достъпът от и до летище Фуертевентура (FUE) се осъществява с обществен транспорт - автобуси.

С такси
Налични са таксита пред сградата на терминала.

А автомобил
Ако се движите с автомобил, то следвайте пътната маркировка по магистрала FV-2.

 

Име на летището: Fuerteventura Airport
IATA код: FUE
Адрес: Carretera Matorral, Fuerteventura, Las Palmas, Canary Islands, Spain
Терминали: 1
Най-близки градове: Пуерто дел Росарио ( 4 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банка         
медицински център         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет         
зали за конференции

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Фуертевентура на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Фуертевентура на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Фуертевентура?
Продължителността на самолетното пътуване до Фуертевентура зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Фуертевентура?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Фуертевентура, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Фуертевентура, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване във Фуертевентура и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Фуертевентура?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Фуертевентура. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Фуертевентура, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви във Фуертевентура, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.