Летище Франкфурт Хан - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ФРАНКФУРТ - ХАН (HHN)Международно летище Франкфурт Хан (HHN)
Международно летище Франкфурт Хан е с IATA код: HHN. На английски се изписва по следния начин Frankfurt - Hahn Airport, а на немски: Flughafen Frankfurt - Hahn. Летището отстои на 10км. от Кирхберг и на 20км.от Зимерн - Провинция Райнланд-Пфалц в Западна Германия. Както почти всички летища по време на Втората Световна война летището е военновъздушна база, а през 1993г. след реконструкция и реновиране на летищните съоръжения е превърнато в обществен аеропорт, изпълняващ и военни чартъри.

Летище Франкфурт Хан (HHN) се нарежда на второ място по големина в Европа с 4мил. обработени пътници годишно. Аеропортът се намира в средата между Люксембург и Франкфурт и обслужва нискобюджетни авиокомпании.

Услуги предлагани на Международно летище Франкфурт Хан (HHN)
Услугите, които предлага на своите гости летище Франкфурт Хан (HHN) са: информационни бюра на туристически агенции, обменни бюра, 2 банки и банкомати. Шопинг в безмитен магазин за дрехи, оптика, списания и сувенири. За приятното прекарване на времето летище Франкфурт Хан (HHN) отваря любезно вратите на ресторанти, заведения за бързо хранене, пицария, вегетариански ресторант и пекарна. Офис за коли под наем очаква своите клиенти, а хората с увреждания получават услуги при предварителна заявка. За развлечение летището е осигурило голф игрище и картинг писта.

Достъп от и до Международно летище Франкфурт Хан (HHN)
Достъпът до и от летище Франкфурт Хан (HHN) се осъществява ежедневно с автобусни линии и частни превозвачи. Директна железопътна връзка няма, а до близката ж.п. гара се пътува с автобус. Автомобилите ползват магистрала А1, А61. Паркинги за дълъг и кратък престой очакват своите клиенти.


Име на летището: Frankfurt–Hahn Airport
IATA код: HHN
Адрес: Building 667, 55483 Hahn-Flughafen, Germany
Терминали: 1
Най-близки градове: Франкфурт (130 км), Люксембург (120 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банка, банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
гардероб         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона (1 час безплатно)

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Франкфурт Хан на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Франкфурт Хан на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Франкфурт Хан?
Продължителността на самолетното пътуване до Франкфурт Хан зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Франкфурт Хан?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Франкфурт Хан, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Франкфурт Хан, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване във Франкфурт Хан и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Франкфурт Хан?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Франкфурт Хан. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Франкфурт Хан, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви във Франкфурт Хан, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.