Летище Ерфурт Ваймар - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЕРФУРТ ВАЙМАР (ERF)Летище Ерфурт Ваймар (ERF)
Летище Ерфурт Ваймар е с IATA код: ERF. На английски се изписва по следния начин Erfurt–Weimar Airport, а на немски: Flughafen Erfurt–Weimar. Летището се намира на 5км. от столицата на Федерална провинция Тюрингия - град Ерфурт в Германия.

От летище Ерфурт (ERF) се изпълняват много чартърни полети до редица европейски дестинации. През 2011г. към името на летище Ерфурт се прибавя и Ваймар, който е името на най-близкия до летището град. Вътрешни полети от летището няма, поради силно развития железопътен транспорт със скоростни влакове.
 

Услуги предлагани на Летище Ерфурт Ваймар (ERF)
Терминалите на летище Ерфурт Ваймар (ERF) са два: А и В, но работещ е само В терминал. На него има: ресторант, магазини, кафене, офис за коли под наем, обмено бюро, банкомат и тераса с изглед към пистата.


Достъп от и до Летище Ерфурт Ваймар (ERF)

С такси и автомобил
До и от летище Ерфурт Ваймар (ERF) пътуват таксита и автомобили по магистрала А71.

С трамвай и влак
Трамвайна линия номер 4 свързва летището с железопътна гара Ерфурт.

Паркинг
Един многоетажен и два едноетажни паркинги посрещат собствениците на автомобили.


Име на летището: Erfurt–Weimar Airport
IATA код: ERF
Адрес: Binderslebener Landstrasse 100, 99092 Erfurt, Germany
Терминали: 2
Най-близки градове: Ерфурт (5 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
магазин          
паркинг          
коли под наем          
поща          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Ерфурт на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Ерфурт на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Ерфурт?
Продължителността на самолетното пътуване до Ерфурт зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Ерфурт?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Ерфурт, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Ерфурт, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Ерфурт и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Ерфурт?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Ерфурт. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Ерфурт, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Ерфурт, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.