ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Буенос Айрес-Министро Пистарини - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БУЕНОС АЙРЕС МИНИСТРО ПИСТАРИНИ (EZE)

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ БУЕНОС АЙРЕС - МИНИСТРО ПИСТАРИНИ Международно летище Буенос Айрес (Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini International Airport) е с IATA код: EZE. Летището е още познато и под името Ezeiza, като се намира на 22 км. от столицата на Аржентина - Буенос Айрес.

С площ от 8590 декара то е най-голямото по брой на обработени пътници в страната. Управлява се от Aeropuertos Argentina 2000 S.A. от 1998г.

Летището носи името на Хуан Пистарини - политик и министър на благоустройството на страната и като такъв той стартира на 22.12.1945г. проекта за летището. Изграждането му завършва 1949г. Летището разполага с 3 писти, една от тях в момента е затворена и се използва за паркиране на по-големи въздухоплавателни средства.

През годините летището е с непрекъснато нарастващ трафик. Общо летището разполага с 3 терминала, които са разположени на пешеходно разстояние един от друг. Новите терминали С и B са отворени през 2011г. Двата терминала обслужват около 9 милиона пътници годишно. Нововъведения от 2011г. са: зона за голям паркинг, контролна кула и нов терминал.

Летище Буенос Айрес (EZE) предлага на пътниците следните съоръжения и услуги: бюра за информация, безплатен интернет достъп, безмитни магазини, будки за вестници и списания, отлични условия за хората с увреждания, ресторанти и кафенета, VIP салони, а обменни бюра осигуряват необходимите нужди за пребиваване на пътникопотока.

Достъп до летище Buenos Aires Ezeiza (EZE) се осъществява с маршрутни автобусни линии, шатъл автобуси и чрез таксита. От следните фирми може да наемете кола: Alamo, Avis, Hertz и Localiza.

Име на летището   Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini International Airport
IATA код
  EZE
 Адрес   Aut. Richieri S/N, CP 1802, Buenos Aires, Argentina
 Терминали   3
Най-близки градове   Буенос Айрес (22 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
кафене  
безмитен магазин
 
помещение за майки с деца  
коли под наем
 
медицински център
 
Wireless (Wi-Fi) интернет зона
 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.