На море в Кемер с директен чартърен полет

Почивка в Кемер

Кемер (Kemer) е един от красивите курорти на турската Ривиера. Кемер е разположен на дълга брегова ивица, която е цели 46 км. Кристалните води и зелените гори правят курорта перфектна дестинация за туристите избирали почивката си в Кемер за своята дългоочаквана лятна ваканция. Тук ще намерите много археологическия места и региони, които ще ви впечатлят. Красивите плажове и кристални води ще направят почивката ви още по-приятна.

Селището Кемер е много привлекателно. Почиващите ще открият разнообразни забавления както през деня, така и през нощта. Дестинацията предразполага за различни водни спортове като: гмуркане, джет ски, парасейлинг, разходка с банан и шнорхелинг. Направете една незабравима разходка с лодка из Средиземно море и запечатайте най-красивите си снимки тук.

Курортът Кемер предлага голям богата база от хотели за настаняване, апартаменти и вили. Тук може да намерите както тризвездни, четиризвездни и висококатегорийни петзвездни хотели. В оживения център на Кемер ще намерите много магазинчета, богат нощен живот, ресторанти с вкусна храна и клубове, в които да се забавлявате. Резервирайте своята лятна ваканция в Кемер.