Тук може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority
Получете информация за ценa на самолетен билет чрез директно обаждане в центъра за резервации. Работно време от понеделник до петък: 09:00-17:00. Почивни дни:  събота и неделя.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Език на борда на кораба
Официалният език на борда на кораба, както и по време на бреговите екскурзии е АНГЛИЙСКИ.

Облекло по време на круиз
По време на круиза е необходимо да имате удобно ежедневно облекло, бански костюм за топлите дестинации, удобни обувки за бреговите екскурзии, евентуално спортен екип и обувки, слънце-защитни шапки, очила, лосиони и др. След 18 часа се изисква елегантно облекло, като за гала вечери се препоръчва вечерна рокля за дамите и костюми с вратовръзка за господата. Добре е да имате пуловер или шал поради температурните разлики между климатизираните помещения и откритите зони. За брегови екскурзии, включващи религиозни обекти, е желателно да имате подходящо облекло.

Съхраняване на ценности и лични вещи
Препоръчваме Ви да използвате сейфовете на борда за Вашите бижута и други ценности. Корабните компании не носят отговорност за загубени или откраднати вещи, както и за такива, оставени без надзор. Пасажерите могат да използват сейфовете на рецепцията или в каютите. В случай на загубена вещ се обърнете към служителите на рецепция.

Домашни любимци на борда
Поради мерките за безопасност при повечето круизни компании не се допускат домашни любимци на борда.

Бременност
Жени навлезли в 23-та седмица от бременността не могат да пътуват на борда на корабите на MSC Cruises

Посетители на борда
Поради съображения за сигурност не се допускат външни лица на борда на кораба.

Медицинско обслужване на борда
На борда на всеки кораб има медицински екип от лекари и медицински сестри. Медицинските услуги се заплащат по тарифи, публикувани от Медицинската Асоциация, чийто медицински екип обслужва кораба.

Дневна и вечерна анимация
По време на круиза се организират различни състезания:  тенис на маса, тенис на корт, волейбол, бридж, игри в басейна, както и конкурси по пеене, търсене на съкровища, викторини, конкурси за красота и балове с маски. Подробна програма за мероприятията за всеки следващ ден се доставя вечер в каютата или е оповестена на таблото на анимационният екип.

Комуникации и Интернет
От кораба могат да се провеждат телефонни разговори чрез специална сателитната система. На борда на повечето круизи има интернет връзка - кабелна или безжична интернет връзка. Пасажерите могат да ползват интернет в Интернет кафето или със собствен лаптоп в зоните, където има безжична връзка Hot-Spot Wi-Fi Area. Интернет услугите са платени. Тарифите варират в зависимост от заявения пакет минути.

Пощенски услуги
От кораба може да се изпращат писма и пощенски картички.

Ежедневна преса
Извадки от най-важните новини от ежедневниците може да намерите на бюро Информация.

Шезлонги
Шезлонгите са безплатни и не е необходима предварителна резервация за ползването им. За удобство на пасажерите, в близост до басейните има плажни кърпи.

Паркинги на круизните терминали
В непосредствена близост до повечето начални пристанища има паркинги, подходящи за настаняване на автомобили, за времето на круиза. Услугата се заплаща по тарифите на съответния паркинг.

ПЪТУВАНЕ С КРУИЗЕН КОРАБ

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.