ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Брой на самолетите: 279
Брой на служителите: 46 287
Пътници на година: 48 милиона
Приходи от продажби (в US$): 20 милиарда
Брой на редовни дестинации: 88
Полети на ден: 710
Член на SkyTeam: 01 април 2007г.
Програма за лоялни клиенти: JAL Mileage Bank
Основни бази: Токио, Осака, Нагоя и Окинава
IATA код: JL
Видове въздухоплавателни средства: Airbus A300, Boeing 737-800, Boeing 747-200, Boeing 747-300, Boeing 747-400, Boeing 767-200, Boeing 767-300, Boeing 777-200, Boeing 777-300, Boeing 787, McDonnell Douglas MD-80, McDonnell Douglas MD-90


Japan Airlines е националната авиокомпания на Япония, със седалище в Токио и базови летища Narita International Airport (за международни полети) и Tokyo International Airport (за вътрешни полети). Компанията е основана през 1951г. от японското правителство с цел обслужване на националните нужди от авиопревози в следвоенния период. Първите маршрути на Japan Airlines се обслужват от три самолета Martin, предоставени от компанията Northwest Airlines, а не след дълго към тях са прибавени и Douglas DC-3, Douglas DC-4, Douglas DC-6 и Douglas DC-7.

Първият си международен полет компанията извършва през 1954г. по направлението Токио – Сан Франциско, този маршрут съществува и до днес под името 001. През 1960г. Japan Airlines се сдобива и с първия си реактивен самолет – Douglas DC-8. През годините авиокомпанията активно се развива  и днес е един от най-големите авиопревозвачи в Азия, с няколко дъщерни предприятия: Hokkaido Air System, JAL Express, JALways, J-Air, Japan Air Commuter, Japan Transocean Air и Ryukyu Air Commuter.

От 2007г. компанията е член на съюза Oneworld и самолетите и обслужват 88 вътрешни и международни направления. Japan Airlines предлага самолетни билети до страни като Русия, Германия, Франция, Китай, Индия, САЩ, Мексико, Австралия и др.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.