Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Самолетен билет до Лондон ГетуикСамолетен билет до Лондон Гетуик

Унгарската нискобюджетна авиокомпания Wizz Air (W6) обявява следващия си нов маршрут от столичното летище. Новата дестинация ще бъде от София до Лондон Гетуик.

Нискотарифните полети започват от 01.06.2020 г. и ще бъдат всеки ден. Продължителността на директния полет от София (Airport Sofia - SOF) до Лондон Гетуик (Airport London Gatwick - LGW) e 3 часа и 25 минути.  Самолетните билетите от Летище София (SOF) до Летище Лондон Гетуик (LGW) вече са налични в нашата резервационна система.

Най-много директни полети от Летище София има до английската столица. Лондон е притегателен център за много пътуващи, работещи и учещи. За наличност и цена на самолетни билети за новата линия от София до Лондон Гетуик може да проверите като се свържете на телефона ни за контакт или като ни изпратите запитване тук:


Еднопосочен директен самолетен билет с полет от София (SOF) до Лондон Гетуик (LGW) с авиокомпания Уиз Еър

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от Лондон Гетуик (LGW) до София (SOF) с авиокомпания Уиз Еър

Двупосочен директен самолетен билет с полет София (SOF) - Лондон Гетуик (LGW) - София (SOF) с авиокомпания Уиз Еър

Двупосочен директен самолетен билет с полет Лондон Гетуик (LGW) - София (SOF) - Лондон Гетуик (LGW) с авиокомпания Уиз Еър