Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни самолетни билети от София до БилундДиректни самолетни билети от София до Билунд

Нискобюджетната авиокомпания Wizz Air (W6) прибавя нов маршрут от София от лято 2020г. Новата дестинация ще бъде от София до Билунд в Дания.

Лоукост полетите до датския град ще бъдат изпълнявани в периода от 03.06.2020 г. до 21.10.202 г. Два пъти седмично: всяка сряда и неделя всички желаещи ще могат да пътуват с директен полет само за 3 часа.  Самолетните билетите от Летище София (SOF) до Летище Билунд (BLL) вече са налични в нашата резервационна система и продажбата им е стартирала.

За наличност и цена на самолетни билети за новата линия от София до Билунд може да проверите като се свържете на телефона ни за контакт или като ни изпратите запитване тук:

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от София (SOF) до Билунд (BLL) с авиокомпания Уиз Еър

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от Билунд (BLL) до София (SOF) с авиокомпания Уиз Еър

Двупосочен директен самолетен билет с полет София (SOF) - Билунд (BLL) - София (SOF) с авиокомпания Уиз Еър

Двупосочен директен самолетен билет с полет Билунд (BLL) - София (SOF) - Билунд (BLL) с авиокомпания Уиз Еър

Какво може да посетим в Билунд?

Билунд е град в южна Дания с население около 6600 човека. Градът се развива благодарение на известната компания за детски играчки Lego, която е основана още през 1932 г. Градът е познат като родината на Lego и е популярен за семейни пътувания. И родители и деца попадат в чудния свят на забавленията и играчките. Тук се намира огромния увеселителен парк LEGOLAND, който разполага даже и със собствен зоопарк Lego и хотел Lego. В близост до фабрика за детски играчки LEGO може да посетите уникалния воден и увеселителен парк Lalandia. Така датският град може да припомни на всички пътуващи вълшебното им детство.