ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни самолетни билети от София до Санкт Петербург
Директни самолетни билети от София до Санкт Петербург

Още една авиокомпания и то нискотарфна стартира директни полети между Летище София (SOF) и Летище Санкт Петербург (LED).

Първият директен нискобюджетен полет на унгарската авиокомпания Уиз Еър (Wizz Air - W6) от София до Санкт Петербург е заложен за 01.08.2020г. През месец август полетите са планирани да бъдат два пъти седмично: всеки вторник и събота, а от 01.09.2020 се увеличават с още един полетен ден: всеки вторник, четвъртък и събота. В цената на всички самолетни билети по линията от София до Санкт Петербург и обратно с авиокомпания Уиз Еър (Wizz Air - W6) са калкулирани всички летищни такси. След като направите резервацията си чрез Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще се възползвате от следните екстри:

- безплатно издаване на електронни бордни карти
- изпращане на електронни бордни карти по е-мейл
- един брой ръчен багаж с размери: 40x30x20 см
- допълнитело съдействие относно пътуването Ви на български език

Самолетните билети за новата лининя вече от София до Санкт Петербург са в продажба в нашата резервационна система.

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от София (SOF) до Санкт Петербург (LED) с авиокомпания Уиз Еър

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от Санкт Петербург (LED) до София (SOF) с авиокомпания Уиз Еър

Двупосочен директен самолетен билет с полет София (SOF) - Санкт Петербург (LED) - София (SOF) с авиокомпания Уиз Еър

Двупосочен директен самолетен билет с полет Санкт Петербург (LED) - София (SOF) - Санкт Петербург (LED) с авиокомпания Уиз Еър

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.