Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.


Ирландската нискобюжетна авиокомпания Райънеър Ryanair (FR) открива нова дестинация от родното Летище София (SOF) до Летище Ийст Мидландс (EMA) във Великобритания. Полетите са планирани за следващата година в периода от 11.01.2020г. до 28.03.2020г. и ще се изпълняват веднъж седмично - всяка събота. Целта на новата директна линия е посещаването на българските зимни курорти от английски туристи, както и пътуването на български туристи към Ийст Мидландс. Удобният директен полет е с продължителност 3 часа и 20 минути.

Международното летище Ийст Мидландс (East Midlands Airport) е с IATA код EMA и се намира на 21.5 км от Нотингам (Nothingham). През 2015 г. е имало приблизително 4.5 милиона пътници, а през 2016г. е било второто най-натоварено летище след Лондон Хийтроу.

Нискотарифните директни самолетни билети до новата дестинация Ийст Мидландс са вече в продажба и могат да бъдат резервирани с помощта на Туристическа Агенция Авиотравел. В цената на билета е включен ръчен багаж с максимални размери 40х20х25 см., но разбира се ако имате допълнителен багаж може да го добавите срещу заплащане. Направете запитване за цена и свободни места тук:

Двупосочен самолетен билет София - Ийст Мидландс - София

Двупосочен самолетен билет Ийст Мидландс - София - Ийст Мидландс

Еднопосочен самолетен билет София - Ийст Мидландс

Еднопосочен самолетен Ийст Мидландс - София