АВИО НОВИНИ

Унгарската нискотарифна авиокомпания Уиз Еър започва полети от летище София до летище Будапеща

След няколко години отсъствие на директни полети от София до Будапеща отново ще се радваме на евтини самолетни билети с унгарската нискобюджетна авиокомпания Wizz Air. Авиопревозвача започва полети от летище София (SOF) до летище Будапеща (BUD) от 01.11.2016г., като честотата на полетите ще бъде три пъти седмично: всеки вторник, четвъртък и събота.

Евтините самолетни билети до унгарската столица са заложени в резервационните системи и са вече в продажба. Тук може да изпратите запитване за еднопосочен или двупосочен самолетен билет от София до Будапеща.

Авиокомпания Уиз Еър ще продължи да изпълнява и през този летен сезон директни полети от летище Бургас (BOJ) до летище Будапеща (BUD). Първият полет за лято 2016 от Бургас до Будапеща е планиран за 18 юни, а следващите полети ще се изпълняват всеки:  вторник, четвъртък и събота. Запитване за еднопосочен или двупосочен самолетен билет от Бургас до Будапеща.

Полетите до Будапеща ще дадат възможност на пътниците да се възползват от 48 дестинации, до които авиокомпанията предлага връзки от Будапеща. Ето и някои от новите маршрути на авиокомпания Wizz Air от Будапеща: Рейкявик, Глазгоу, Ливърпул, Баку, Ница и така мечтаният испански остров Ибиса.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019