АВИО НОВИНИ

Директни полети от София до Баку

Авиокомания Buta Airways

От 16.01.2018 започват директните полети от София до азербайджанската столица. Полетите се изпълняват от нискобюджетния авиопревозвач Buta Airways, който е дъщерна фирма на националния авиопревозвач Azerbaijan Airlines (J2). Продължителността на директния полет от летище София (SOF) до летище Баку (GYD) (Heydar Aliyev International Airport) е 3 часа и 10 минути. Полетите са веднъж седмично - всеки вторник.

Директната линия от София до Баку е първата за авиокомпания Бута Еъруейс до дестинация в Европейския съюз. Интерсно за българските туристи е когато постят Баку да разгледат: Кулата на девицата, Огнения храм, Музея на миниатюрните книги или да направят пътуване с гондола в Мини Венеция в Баку. Не забравяйте да се насладите и на прочутия азерски чай.

По същи начин авиокомпания Buta Airways рекламира България като атрактивна дестинация и препоръчва на гостите да посетят: Рилския Манастир, Седемте рилски езера, а също и да се докоснат до историята и забележителностите на стария Пловдив, както и да усетят аромата на розовата долина и така прословутото розово масло.

Ако вече сте решили да пътувате, Ви предлагаме различни варианти. Тук може да изпратите запитване за самолетен билет по следните маршрути:

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от София (SOF) до Баку (GYD)

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от Баку (GYD) до София (SOF)

Двупосочен директен самолетен билет с полет София (SOF) - Баку (GYD) - София (SOF)

Двупосочен директен самолетен билет с полет Баку (GYD) - София (SOF) - Баку (GYD)