Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

*Тази промоция е в сила на 12 април 2016г., ако закупите минимум две (2) места едновременно, като част от същата резервация за същия полет на Wizz Air Hungary Ltd (W6).

Резервацията може да включва максимум шест (6) пътници. Всяко второ закупено място ще ползва 50% отстъпка, като максималният позволен брой на намалените места е три на резервация.

Терминът „на половин цена“ означава, че ще бъде приложена 50% отстъпка към общата цена (но не и към административната такса), включително данъци, други задължителни такси и малък салонен багаж (макс. 42х32х25 см) за мястото на половин цена. За всяко място се заплаща административна такса. Големите кабинни чанти и всеки брой чекиран багаж подлежат на допълнителни такси.

Никакви други незадължителни допълнителни услуги и продукти не са част от промоцията и трябва да ги заплатите дори ако са приложими към или са закупени във връзка с намаленото място. Закупените места трябва да се ползват заедно и не могат да се анулират поотделно. Резервации, включващи повече от шест (6) пътници, не са предмет на промоцията. Броят налични места за всяка от цените е ограничен.

Отстъпката не се прилага за следните полети: Будапеща – Бордо – Будапеща на 14 юни; Будапеща – Марсилия – Будапеща на 18 юни; Будапеща – Лион – Будапеща на 22 юни.

Направи запитване за промоционална цена на самолетен билет тук.