ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Резервирай евтин самолетен билет до Ню Йорк и посетете един от най-важните символи за САЩ - Статуята на свободата издигаща се величествено на острова Liberty

На 29.10.2012г. ураганът Сенди удари силно щата Ню Джързи. Широкият над 1300 км ураган донесе силни ветрове и буря, разразила се по по-голямата част от Източното крайбрежие на САЩ, включително Ню Йорк Сити.

Статуята на свободата е построена на Острова на свободата (Liberty Island), разположен на няколко мили южно от долната част на Манхатън. Обикновено пристанището на Ню Йорк е достатъчно, за да защити Острова на свободата от лошите метеорологични условия. Този път обаче ураганът Сенди удари Liberty Island директно като приливната вълна се покачи на повече от 4 метра височина. На практика почти 75% от острова остана под водата, според началника по поддръжката на Статуята на свободата Дейвид Лачсингер.

 
За щастие, Статуята на свободата не беше засегната от урагана. 126-годишната желязна конструкция, проектирана от Александър - Гюстав Айфел позволи на Статуята на свободата да издържи на силните ветрове на бурята. Въпреки това резервният електрогенератор и енергийните системи бяха унищожени. Пътническите и спомагателните докове бяха силно повредени, а тухлените алеи бяха разпилени около острова.
 
„Ще поправим всичко това колкото се може по-бързо, защото Статуята на свободата е емблематично място и е от изключителна важност за Ню Йорк и Америка“, каза секретарят по вътрешните работи Кен Салазар на 13.12.2012г. по време на своята обиколка на острова. Според него очакваните разходи за ремонта на Острова на Свободата и Елис айлънд (където се помещава Музеят на имиграцията) ще бъдат около 59 млн. долара.
 
Ако възнамерявате да посетите Острова на свободата и един от най-големите градове в света - Ню Йорк ТУК може да проверите за цената на самолетен билет от София до Ню Йорк. Обикновено най-ниските цени за самолетен билет до Ню Йорк са от летището в Истанбул (Турция).

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.