АВИО НОВИНИ

Летище София с нова контролна кула

Полетите на летище София ще бъдат ръководени от нова контролна кула

Летище София с нова контролна кулаНовата контролната кула на Терминал 2 се извисява на повече от 50 метра височина.

Тя е два пъти по-висока от старата и осигурява пълна видимост на ръководителите на полети към пистата. Така летище София ще обслужва повече самолети при лоши метеорологични условия. Заедно със системата за контрол на наземното движение, която ще бъде въведена през 2013 г., новата кула ще улесни безопасното излитане и кацане на повече самолети на час.

Новата кула дава прекрасни условия за работа на персонала на РВД (Ръководство Въздушно Движение): 360-градусов обзор - т.е. пълна панорама за всичко, което се случва на летището, модерна техника, перфектна ергономика на работните места.

Кулата е построена за една година заедно с техническото оборудване вътре, като строежът е изплатен изцяло от РВД. Проектирана е да издържи земетресение до 9 по скалата на Рихтер. Ръководство на въздушното движение планира да ползва контролната кула през следващите 40 години.

Необходимостта от изграждането на новата летищна контролна кула е свързана от друга страна и с реконструкцията и разширението на летище София с нова писта за излитане и кацане и нов пътнически терминал и е естествено продължение на развитието на летищния комплекс.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание и анализираме трафика на посещенията на този сайт. Научете повече тук.