ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.


Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) обяви още 5 нови дестинации, от които ще могат да се възползват пътниците на летище София (SOF). Новите полети на нискотарифния авиопревозвач са заложени вече в резервационните системи както следва:

Първият полет на Ryanair от летище София (SOF) до летище Барселона (BCN) е заложен за 01.11.2016г., като след това полетите ще се изпълняват три пъти седмично: всеки вторник, четвъртък и събота.

Следващата дестинация, отново е в Испания и това е столицата - Мадрид. Първия полет на Ryanair от летище София (SOF) до летище Мадрид (MAD) е планиран за 31.10.2016г., а след това нискобюджетните полети ще се изпълняват четири пъти седмично: всеки понеделник, сряда, петък и неделя.

Също така вече ще имаме удоволствието да пътуване до южната ни съседка Гърция с евтини полети на ирландския нискотарифен превозвач. Изгодните полети ще свързват двете столици София и Атина, като датата за първия полет от летище София (SOF) до летище Атина (ATH) е насрочена за 30.10.2016г. и ще бъдат с ежедневна честота.

Следващите дестинации от София са до Германия и по-точно Хамбург и Берлин. Първия полет на авиокомпания Ryanair от летище София (SOF) до летище Хамбург (HAM) е заложен на 01.11.2016г. с честота на изпълнение три пъти седмично: вторник, четвъртък и събота. Тук е важно да се отбележи, че авиокомпанията ще лети директно до Международното летище в Хамбург Фулсбютел (HAM).

До немската столица Берлин, авиокомпания Ryanair ще каца на летище Берлин Шьонефелд (SXF). Полетите от летище София (SOF) до летище Берлин Шьонефелд (SXF) ще започнат на 30.10.2016г. и ще бъдат всеки ден.

Така общият брой на дестинациите стават 12, както бяха обявени преди това полетите от София до: Кьолн (CGN) , Дъблин (DUB), Брюксел Шарлероа (CRL), Милано Малпенса (MXP), Рим Чиампино (CIA)Пиза (PSA) и Лондон Станстед (STN).
 

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.