АВИО НОВИНИ

Минипорт (Miniport) - Иновация в услугите на Turkish Airlines

Минипорт (Miniport) е нова услуга, която се предлага от Турски авиолинии (Turkish Airlines). Минипорт e офис, който предлага услуги между летище Ататюрк (IST) в Истанбул и площад Таксим, както и обратно. Сега пътниците могат да оставят багажа си в офисите Miniport и да се движат свободно през целия ден.

Продължете да разглеждате забележителности в Истанбул!

След освобождаване на хотела, в който са настанени, пътниците пътуващи с Турски авиолинии може да се освободят от багажа си, като го оставят в офиса на площад Таксим. Така може да продължете да разглеждате забележителностите на Истанбул или да вземете още малко подаръци за близки и приятели. Офисът на Таксим Miniport е отворен между 07:00 и 23:00 часа всеки ден. Пътниците трябва да оставят багажа си най-малко 5 часа преди предвидения час на тръгване им полета.


Директно от летище Истанбул Ататюрк (IST) до събитието в центъра на града!

Услугата е валидна и когато пристигнете на летище Ататюрк (IST). Пътниците, пристигащи на летище Ататюрк (IST) в Истанбул могат да оставят багажа си в офиса на Miniport, преди да отидат в хотела. Докато  прекарвате деня си в бизнес среща, културна обиколка или в пазаруване, багажът Ви ще бъде пренесен директно в офиса на площад Таксим. Miniport офисът се намира на етажа на метро на международния терминал на летище Истанбул Ататюрк (IST). Офисът е винаги отворен и багажът може да бъде оставен по всяко време на деня.

Как работи услугата за багаж на Miniport?

- Пътникът посещава Miniport офис и предоставя полетна информация по резервацията си с Турски авиолинии.
- Ако е необходимо онлайн чекиране, то ще бъде извършено и багажът ще бъде взет.  Ще Ви бъде издаден документ, че сте оставили вече багажа си.
- Багажът на пътника ще бъде транспортиран от Таксим Miniport до офиса на Miniport Ататюрк, който се намира на етажа на метрото на летище Истанбул Ататюрк (IST) от обслужващата фирма Aras Cargo.
- Пътникът ще вземем багажа си от офиса Miniport на летище Истанбул Ататюрк (IST) и може да пристъпи към гишето за регистрация (чекиране) за да получи бордната си карта.
   
От офиса на Таксим Miniport всеки ден тръгва траспортирането на багажа със следното разписание:

1-во отпътуване - 09.00
2-ро отпътуване - 13.30
3-то отпътуване - 18.30

Предупреждение: Услугата на Miniport за обработката на багажа не е достъпна за полети до Съединените щати, Израел, Канада или Великобритания от съображения за сигурност.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019