Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

На 24.01.2011г. отвори врати най-високият ресторант в света. Ресторантът “Атмосфера“ се намира на височина 420 метра от земята и е най-високо разположеният в света, чиито стени са изцяло от стъкло в 122-етажния небостъргач „Бурж Халифа“ в Дубай.

Луксозното заведение предлага 80 места и още 120 на бара. Площта на заведението е 1 030 кв. м. и води с 92 метра останалия под номер две в класацията „Най-висок ресторант в света“ - намиращия се в Торонто Тауър ресторант 360.

Ако искате да резервирате место в ресторанта, ще трябва да заплатите за това удоволствие по 130 евро на човек, а ако искате да пиете следобеден чай, без да хапвате, влизането в ресторанта ще ви струва 50 евро. За поръчка също има минимално изискуема цена на консумацията. За напитки и дребни хапки гостите трябва да похарчат минимум по 25 евро на човек.

Самолетни билети до Дубай от София може да бъдат резервирани на телефон: 0896 88 99 07 от всички, желаещи да посетят ресторант “Атмосфера“ и още много от невероятните атракциите на емирството. Също така изгодни и евтини варианти на самолетни билети може да потърсите от летище Истанбул до Дубай.