АВИО НОВИНИ

Отвори врати най-високият ресторант в света

На 24.01.2011г. отвори врати най-високият ресторант в света. Ресторантът “Атмосфера“ се намира на височина 420 метра от земята и е най-високо разположеният в света, чиито стени са изцяло от стъкло в 122-етажния небостъргач „Бурж Халифа“ в Дубай.

Луксозното заведение предлага 80 места и още 120 на бара. Площта на заведението е 1 030 кв. м. и води с 92 метра останалия под номер две в класацията „Най-висок ресторант в света“ - намиращия се в Торонто Тауър ресторант 360.

Ако искате да резервирате место в ресторанта, ще трябва да заплатите за това удоволствие по 130 евро на човек, а ако искате да пиете следобеден чай, без да хапвате, влизането в ресторанта ще ви струва 50 евро. За поръчка също има минимално изискуема цена на консумацията. За напитки и дребни хапки гостите трябва да похарчат минимум по 25 евро на човек.

Самолетни билети до Дубай от София може да резервирате на 0896 88 99 07 и 0877 78 63 22 за всички, желаещи да посетят ресторант “Атмосфера“ и още много от невероятните атракциите на емирството. Също така изгодни и евтини варианти на самолетни билети може да потърсите от летище Истанбул - Ататюрк до Дубай.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019