АВИО НОВИНИ

Авиокомпания easyJet с нови дестинации от летище ВарнаОще една от главните нискобюджетни европейски авиокомпании започва да изпълнява полети от летище Варна (VAR). Авиокомпания easyJet ще извършва полети от Варна до Лондон Гетуик (LGW) и Берлин Шьонефелд (SXF). Така авиокомпанията разширява мрежата си след летище София (SOF).

Директни лоукост полети от летище Варна (VAR) с авиокомпания Изиджет

Директните полети от Варна до Лондон Гетуик ще започнат на 06.06.2017 г. и ще се извършват три пъти седмично през лятото в дните: вторник, сряда и събота. Продължителността на полета от летище Варна (VAR) до летище Лондон Гетуик (LGW) е от около 3 часа и 40 минути.

На 28.06.2017 г. Варна ще посрещне и своя втори нов маршрут от и до столицата на Германия - Берлин. Полетите от Варна до Берлин Шьонефелд (SXF) ще са два пъти седмично в дните: сряда и събота. Продължителността на полета от летище Варна (VAR) до летище Берлин Шьонефелд (SXF) е от около 2 часа и 30 минути.

Нискотарифната компания easyJet очаква да превози над 18 000 пътници по двата нови маршрута през първото лято на дейност във Варна. Полетите ще бъдат изпълнявани със самолет Airbus A320.

Цените за самолетните билети са вече заложени в резервационната система. Натиснете тук за запитване на цена и свободни места.