ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.


ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!

ВЗЕМИ 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСЕКИ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ПО ВСИЧКИ ДЕСТИНАЦИИ НА АВИОКОМПАНИЯ УИЗ ЕЪР (WIZZ AIR)
ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ И ЗАПЛАЩАНЕ САМО НА 11.02.2016г.

Само днес 11.02.2016г. авиокомпания Wizz Air пуска промоционални цени за всички свои дестинации с отстъпка от 20%. по случай празника на любовта и виното Свети Валентин. Побързайте за да резервирате своя евтин самолетен билет на авиокомпания Wizz Air на телефон: 0896889907

*Към тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси, задължителни допълнителни суми и малка кабинна чанта (макс.: 42 x 32 x 25 см), но без да е включена административна такса. Отстъпката е валидна само за нови резервации до 10 пътника. Отстъпката от 20% важи за всички дестинации на авиокомпания Wizz Air, както за еднопосочни, така и за двупосочни самолетни билети. Резервацията трябва да бъде направена само на 11.02.2016 до 17:00.

Срокът за заплащане на промоционалния самолетен билет е до 17:00 на 11.02.2016г. в клон на БАНКА ДСК в България. Ако до датата на Вашият полет остават по-малко от 14 дни, заплащането трябва да се извърши веднага, задължително и само в клон на БАНКА ДСК в България. Сумата се превежда в български лева.

Запитване за промоционална цена за самолетен билет натисни ТУК.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.