Директни нискобюджетни самолетни билети от Бургас до Лондон ЛутънДиректни нискобюджетни самолетни билети от Бургас до Лондон Лутън

Много малко градове предлагат толкова богата гама от забележителности колкото Лондон. Ето и някои от най-полпулярните: Биг Бен, Тауър бридж, Хайд парк, катедралата Свети Джеймс.

Всеки запътил се към Лондон турист е подготвил дълъг списък на атракциите, които жеале да посети, а ние от Авиотравел ще Ви предложим най-удобния и изгоден вариант за самолетен билет до Лондон. Съвсем скоро ще започне оперирането на поредната нискотарифна авиокомпания от Летище Бургас (BOJ) до Летище Лондон Лутън. За тези които често пътуват редовно е добре известно, че Летище Лондон Лутън (LTN) е само на 57 км на север от центъра на града.

Нискобюджетната ирландска авиокомпания Райънеър (FR) вече е планирала удобните директни полети от Бургас до Лондон Лутън в началото на месец април 2022 година. Първият полет е насрочен за 09.04.2022г. Директните полети ще бъдат два пъти в седмицата: вторник и събота. Пътниците ще могат да пътуват с комфортните самолети Boeing 737 – 800.  Продължителността на полета от Бургас до Лондон Лутън е около 3 часа и 30 минути.


Самолетните билети по дестинацията от Бургас до Лондон Лутън са вече налични в нашата резервационна система. Обадете се в центъра за резервации на Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел за да проверите за промоционална цена и да направите своята резервация. А тук може да ни изпратите онлайн запитване за свободно место и цена, а ние ще намерим най-доброто предложение за икономичното Ви пътуване:

Двупосочен самолетен билет Бургас-Лондон Лутън-Бургас

Двупосочен самолетен билет Лондон Лутън-Бургас-Лондон Лутън

Еднопосочен самолетен билет от Бургас до Лондон Лутън

Еднопосочен самолетен от Лондон Лутън до Бургас

Категория: Новини