Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни самолетни билети от Пловдив до Лондон ЛутънДиректни самолетни билети от Пловдив до Лондон Лутън

Както винаги Лондон е бил притегателна дестинация за много туристи и работещи в английската столица, така и сега не отстъпва тази класация. Колоритният мегаполис привлича с все по-голяма сила пътешественици от цял свят.

В този ред на мисли имаме още една добра новина за пловдивчани и жителите на цяла южна и централна България. Предстои откриването на най-новия нискотарифен маршрут от Международно Летище Пловдив (PDV). Вече ще може да пътуваме с нискобюджетни директни полети от Пловдив (PDV) до едно от най-популярните летища във Великобритания - Лондон Лутън (LTN).

Летище Лондон Лутън (LTN) се намира само на 57 км на север от центъра на града. Нискобюджетния унгарски авиокопревозвач Уизеър (W6) ще започне директните полети от Пловдив до Лондон Лутън в самото началото на месец ноември тази година. Първият полет е планиран за 03.11.2021г. Директните полети ще бъдат три пъти в седмицата: понеделник, сряда и петък. Всички любители на пътуванията ще могат да се насладят на удобствата на самолетите Airbus A320 или Airbus A321.  Продължителността на полета от Пловдив до Лондон Лутън е приблизително 3 часа и 25 минути.

Самолетните билети по дестинацията от Пловдив до Лондон Лутън са вече в продажба, като все още имаме налични свободни места. Обадете се в центъра за резервации на Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел за да проверите за промоционална цена и да направите своята резервация. А тук може да ни изпратите онлайн запитване за свободно место и цена, а ние ще намерим най-доброто предложение за икономичното Ви пътуване:

Двупосочен самолетен билет Пловдив-Лондон Лутън-Пловдив

Двупосочен самолетен билет Лондон Лутън-Пловдив-Лондон Лутън

Еднопосочен самолетен билет от Пловдив до Лондон Лутън

Еднопосочен самолетен от Лондон Лутън до Пловдив