Директен полет от Варна до Франкфурт ХанДиректен полет от Варна до Франкфурт Хан

Тази година се очертава с много нови маршрути от морската ни столица - Варна.

Авиокомпания Уиз Еър добавя още и още дестинации, които ще улеснят пътуването много пасажери. Последното предложение на нискотарифния превозвач е до немския град Франкфурт Хан. Директните полети са запланувани да започнат на 26 юли 2020г. Полетите са предвидени да се изпълняват целогодишно, като ротацията на дирктните полети е два пъти в седмицата: четвъртък и неделя.

Продължителността на директния полет с Wizz Air (W6) от Летище Варна (VAR) до Летище Франкфурт Хан (HHN) e 2 часа и 55 минути. Припомняме Ви, че на около130 км на изток от Летище Франкфурт Хан се намира един от най-важните мегаполиси на Германия, а именно - град Франкфурт, а на 120 км на запад от Франкфурт Хан се намира Люксембург.

Сега вече може да резервирате своя евтин полет с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел. Цените за директните лоукост самолетни билети са на разположение, а нашите консултанти Ви очакват за да Ви предложат най-изгодния варант за пътуване. Тук може да проверите онлайн наличността за места и цена на самолетен билет:

Двупосочен самолетен билет Варна-Франкфурт Хан-Варна

Двупосочен самолетен билет Франкфурт Хан-Варна-Франкфурт Хан

Еднопосочен самолетен билет от Варна до Франкфурт Хан

Еднопосочен самолетен от Франкфурт Хан до Варна

Категория: Новини