ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни полети от Варна до АтинаДиректни полети от Варна до Атина

Авиокомпания Wizz Air (W6) ще добави трети самолет в базата си на летище Варна и така от 24.07.2020г. ще започнат да се извършват полети по най-новата дестинация, а именно гръцката столица - Атина.

Директните полети ще се изпълняват три пъти в седмицата: понеделник, сряда и петък. Продължителността на пътуването с директния полет на авиокомпания Уизеър от Летище Варна (VAR) до Летище Атина (ATH) e само 1 час и 40 минути.

Какво да посетим, когато сме в Атина?
Атина е богата на история и забележителности. Тук Ви предлагме само една малка част от списъка, които да разгледате, когато сте за няколко дни в Атина: Акрополът, Музея на Акропола, Хълмът Ареопагус, Хълмът на музите и Филопап монумент, Затворът на Сократ, Псири, Монастираки и Плака, Арката на Адриан, Храмът на Зевс Олимпийски, Олимпийският стадион “Панатенаик”, Националната градина в Атина, Гръцкия парламент и смяната на караула, Пристанище Пирея, Древната агора на Атина, Храмът на Хефест и Храмът на Посейдон.

Цените за нисктарифните директни самолетните билети са заложени в нашата резервационна система. Тук може да проверите за свободни места и цена:

Двупосочен самолетен билет Варна-Атина-Варна

Двупосочен самолетен билет Атина-Варна-Атина

Еднопосочен самолетен билет от Варна до Атина

Еднопосочен самолетен от Атина до Варна

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.