ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Самолетни билети с авиокомпания VOLOTEA (V7)

Авиокомпания VOLOTEA (V7)

     

IATA код: V7
Брой на самолетите: 36
Брой на служителите: 1000
Брой на редовни дестинации: 79
Създаване на авиокомпанията: 2011 г.
Типовете въздухоплавателни средства: Boeing 717s и Airbus A319s
Брой на базите: Атина, Астурия, Билбао, Бордо, Каляри, Генуа, Нант, Наепол, Марсилия, Палермо, Страсбург, Тулуза, Венеция Марко Поло, Верона
 
Авикомпания Волотеа (Volotea) е испански нискотарифен превозвач. Авиокомпания Volotea е под IATA код: V7. Тя е сравнително млада авиокомпания. Основана е през 2011г. и много бързо след това извършва и първия си полет на 05.04.2012г. от летище Венеция Марко Поло (VCE).

Основните бази от които авикомпания Волотеа V7 лети са следните летища: Athens Eleftherios Venizelos Airport (ATH), Asturias Airport (OVD), Bilbao Airport (BIO), Bordeaux Airport (BOD), Cagliari Elmas Airport (CAG), Genoa Airport (GOA), Nantes Atlantique Airport (NTE), Naples Airport (NAP), Marseille Provence Airport (MRS), Palermo Falcone Borsellino Airport (PMO), Strasbourg Airport (SXB), Toulouse Airport (TLS), Venice Marco Polo Airport (VCE), Verona Valerio Catullo Airport (VRN).

Лоукост превозвача Волотеа извършва директни полети, като свързва малки и средни европейски градове. Испанската нискотарифна авиокомпания е заложила в портфолиото си предлагането на изгодни цени за самолетните билети. Авиокомпания Volotea има доста добра маршрутна мрежа, като лети до 79 дестинации.

През 2019 г. Volotea (V7) оперира с 36 самолета – Boeing 717s и Airbus A319s. И двата типа самолети са признати със своя комфорт и надеждност, като по-голямата част от полетите се изпълняват от Airbus A319. В следващите няколко години авиокомпания Volotea очаква да стане 100% оператор на самолети Airbus.

Превоз на багаж с авиокомпания Volotea (V7)

Превоз на салонен багаж с авиокомпания Volotea (V7)
Нискотарифната испанска авиокомпания Volotea позволява да вземете безплатно на борда на самолета следните 2 багажа:
- един багаж с размери 55 см x 40 см x 20 см до 10 кг
- една малка чанта с размери 35 см x 20 см x 20 см

Превоз на регистриран багаж с авиокомпания Volotea (V7)
В тарифите на авиомпанията се включва безплатно един багаж до 20 кг. Ако багажът Ви надвишава 20 кг, тогава ще заплатите за свръх багаж по 12 евро на килограм, като всеки един куфар може да бъде не повече от 32 кг.

Превоз на максимално количество багаж с авиокомпания Volotea (V7)
Можете да чекирате до 5 куфара, като общото им тегло трябва да бъде максимум до 50 кг. Цената на чекираните куфари варира в зависимост от дестинацията от която ще пътувате, дестинацията до която ще стигнете и сезона през който е полета.

Превоз на специален багаж по полетите на авиокомпания Volotea (V7)
Можете да регистрирате като специален багаж следните видове: спортно оборудване (дъска за сърф или сноуборд, уиндсърф, чанти за голф, велосипеди) и музикални инструменти. Максималното тегло, разрешено за специален багаж е 32 кг.

Jet2

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.