ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания LAUDAMOTION (OE)

Авиокомпания LAUDAMOTION (OE)

    

 

IATA код: OE
Брой на самолетите: 23
Брой на служителите: 910
Брой на редовни дестинации: 112
Създаване на авиокомпанията: 2004 г.
Типовете въздухоплавателни средства: Airbus
Брой на базите: Виена, Щутгарт, Дюселдорф и Палма де Майорка


Нискотарифната авиокомпания Лаудамоушън (LaudaMotion) е с IATA код: OE. В началото известна под бранда Amira Air. Седалището й е в Concorde Business Park в Швехат, Австрия (близо до Виена). Авиопревозвача започва дейност през 2004г.

През 2016 г. Amira Air е купена от бившия състезател от Формула 1 – Niki Lauda. и така следва промяна в името: Лаудамоушън (Laudamotion). Първата авиокомпания на състезателя беше Lauda Air, създадена през 1979 г., която започва да оперира през 1985г. Тя е продадена през 1996 г. на Австрийските авиолинии. След това през 2003 г. Niki Lauda основа компанията Fly Niki, която пък продаде през 2011 г. на Air Berlin. Fly Niki бе позната на българския пазар, като до интегрирането си в Air Berlin изпълняваше полети между София и Виена. Laudamotion претърпява нова смяна на мажоритарната собственост като през 2018г. ирландската нискобюджетната авиокомпания Ryanair става собственик на 75% от капитала на дружеството.

Храна и напитки  с авиокомпания Лауда
Асортимент от прясно приготвени сандвичи и други закуски, както и различни видове топли и студени напитки може да закупите по време на полет.

Превозване на багаж по полетите на авиокомпания Лауда


Ръчен багаж

Всеки пътник над 2 години може да вземе на борда безплатно 1 салонен багаж с максимални размери: 40см Х 20см Х 25см.
Срещу допълнително заплащане може да вземете и втори ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x20 както и приоритетно качване на борда на самолета.

Регистриран багаж
Ако желаете да вземете 1 куфар до 20кг. се заплаща допълнително. (Максималните размери са: 81x119x119см.)

Jet2

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.