ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Няма нищо по-хубаво от това хотелите и почивните бази да са пълни с хиляди здрави хора, дошли да се откъснат за малко от напрегнатото ежедневие и прекарат приятно ваканцията си. За съжаление има доста голяма група от тях със здравни проблеми. Това са хора с увреждания, които търсят възможност за пълноценна почивка.

Повечето хотелиери много добре разбират, че за да предложат достъп на тази група от хора е необходимо преди всичко да са изпълнили необходимите задължителни разпоредби за престоя на тези гости. Условието за широчината на стаите, баните оборудвани със специални дръжки и необходимите съоръжения за хората с увреждания са задължителни за хотели над 3-звезди. Придружителите се настаняват в непосредствена близост.

Когато говорим за достъп на хора с увреждания, като гости на хотела се има в предвид не само да са в наличност рампи, удобни помещения и специализираните плаващи колички, а преди всичко адекватно отношение и внимание от страна на специализиран персонал. Много от тях преминават през обучение, посещавайки семинари, като се запознават с правилата за предоставяне на качествена и достъпна среда на хората с увреждания за пълноценна почивка. Преминалите през обучението получават визитната картичка с текст "Персонала е обучен да предоставя достъпно и качествено обслужване на хора с увреждания", а това е и отличие за политиката на хотела, за персонала работещ в него.

Предимство е наличието в близост на хотела до медицинско заведение, балнеокомплекс или рехабилитационен център за удобство на хората с физически увреждания и добра инфраструктура до тях.

Това са в общи линии въпросите, за които трябва да се поинтересува човек с физически увреждания желаещ пълноценна почивка. За по-лесно ориентиране в лабиринта от хотели и почивни бази не се колебайте да се консултирате със сътрудник на Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ за Вашата приятна почивка.

 


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.