ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Цените на човек ли са или за цяла стая?
Всички цени, които ще Ви предложим са калкулирани за цялата стая и за целия период на престоя Ви.
   
Включено ли е ДДС в цените за хотелското настаняване?
Да. Всички цени на хотелското настаняване са с включено ДДС.

Има ли други допълнителни такси, които трябва да бъдат заплатени на место в хотела?
Някои от хотелите не включват курортна или градска такса(City tax) и тя се заплаща на място, но това е изрично упоменато. Средствата събирани от тази такса, ще бъдат използвани за подобряване на инфраструктурата и реклама на дестинацията. Таксата се заплаща от туристите на рецепцията при самото настаняване. Таксата се заплаща от всички гости в зависимост от настаняването, което са избрали. В някои места за настаняване деца под 2 години са освободени от тази такса. Таксите варират от 2.00 евро до 5.00 евро на нощувка на човек за различните категории местата за настаняване.

   
Има ли отстъпки за деца?
Във всички хотели има отстъпки за деца, в зависимост от възрастта на децата тя е различна. Ние ще калкулираме отстъпката в общата цена. Когато попълвате онлайн запитване за цена на хотел, моля да попълните рождената дата на децата в графата "допълнителни забележки".

Има ли отстъпки за бебе?
В почти всички хотели има отстъпки за бебета (от 0 до ненавършени 2 години) и те биват настанявани безплатно. Затова ще е необходима рождената дата на бебето, за да бъде информиран хотела.

По-евтина ли е цената на двойна стая от колкото тази на единичната?
Да. Когато двама души пътуват заедно, цената на хотелската стая се разделя между двамата пътуващи. Така цената за двойно настаняване излиза по-изгодна за всеки от настанените.

По-скъпо ли струва единично хотелско настаняване?
Да. Повечето от хотелите не разполагат с единични стаи. Затова гост, който желае да бъде сам, се настанява отново в двойна стая. Така цената на самостоятелно настанен човек е по-висока от тази на човек ползващ двойно настаняване.

Има ли икономични оферти на ниски цени за хотелско настаняване?
Да, разполагаме с голям брой места за настаняване. Независимо дали търсите хотел в планината, на брега на морето или в провинцията, Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел ще Ви предложи най-добрите цени за хотелско настаняване, съобразени спрямо Вашия бюджет.

 


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.